perjantai 7. kesäkuuta 2013

Tässä ollaan

Siirtyilempä pikkuhiljaa tuolta hääblogin puolelta tänne, odotusblogiin. Nyt on menossa raskausviikko 24+4 ja laskettu aika pojallemme on 23.9, kaksi päivää ennen miehen synttäreitä. :) Tämä viikko on mennyt valitettavasti migreenin kourissa, ei yhtään kivaa. :( Jotenkin aina kuvittelin, että kun tulen raskaaksi, saan heittää hyvästit migreenilleni, mutta toisin kävi. Nytkin on vetänyt ihan veteläksi ja sohvan pohjalle.

Kerronpa sitten lyhyesti minusta ja meistä niille, jotka eivät vielä hääblogin kautta meitä tunne. :)
Täytetään mieheni kanssa molemmat tänä vuonna 26-vuotta. Me tavattiin oikeastaan ensimmäisen kerran jo syksyllä 2009 yhteisten kavereidemme luona, mutta minä olin silloin vielä edellisessä suhteessa eikä meidän välille vielä silloin syntynyt mitään. Tammikuussa 2011 tilanne oli kuitenkin aivan toinen ja löysimme toisemme uudestaan, molemmat sinkkuina. Helmikuussa meillä oli ensitreffit ja sen jälkeen ollaankin sitten oltu oikeastaan koko ajan yhdessä. Kesäkuussa muutettiin ensimmäiseen yhteiseen kotiin.

Raskautta alettiin yrittämään keväällä 2012. 3.7.2013 minua kosittiin ja häät oli tarkoitus pitää 24.8.2013. Tuolloin myös päätettiin jättää yrittämällä yrittäminen ja keskittyä häiden järjestämiseen. Tammikuussa 2013 tein positiivisen raskaustestin, ensin haalean ja parin päivän päästä vahvemman. <3 Häiden suhteen arvoimme, aikaistetaanko niitä vai siirretäänkö johonkin hamaan tulevaisuuteen. Päädyttiin aikaistamaan, mikä osoittautui oikein hyväksi ideaksi. Häitämme juhlittiin 4.5.2013. Raskausviikkoja oli silloin 19+5 ja pitkin kevättä jännitin, mahtuuko jo syksyllä ostamani hääpuku päälleni. Hyvin mahtui, mahani on alkanut kasvamaan vasta viime viikkojen aikana. :)

Olen päässyt omasta mielestäni helpolla tämän raskauden aikana: pahoinvointia ei juurikaan ole ollut. Kova väsymys oli toki alussa ja välillä vieläkin, samoin nuo migreenit tuntuu taas lisääntyneen. Tosin eipä ne ole enää niin pahoja kuin ennen raskautta. Maha on ainakin omasta mielestäni vielä suhteellisen pieni vaikka alkaakin jo olla välillä hieman tiellä. Selän kanssa oli ongelmia noin viikolla 14, mutta nyt nekin ovat hävinneet. Pelkään selkäongelmien kuitenkin olevan vasta edessä... Mutta toivotaan, ettei mitään aivan järkyttäviä vaivoja ole edessäpäinkään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti